18-jarige de bak in voor liefdesrelatie met meisje
04 Nov 2018, 18:27
foto


De 18-jarige Daniel D. is ingesloten voor seksueel misbruik van een meisje van 14. Hij is aangetroffen onder het bed van het meisje, nadat de ouders op onderzoek zijn uitgegaan.

De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld nadat Daniel onder het bed werd aangetroffen. Bij onderzoek door de politie is gebleken dat Daniel en het meisje reeds 6 maanden een liefdesrelatie hebben.

Bij afwezigheid van de ouders maakten de twee verliefden afspraken om elkaar te ontmoeten. Afgelopen week, toen het meisje wist dat haar ouders niet thuis zouden zijn, maakten zij telefonisch de afspraak elkaar te ontmoeten, meldt de politie Public Relations.

Bij terugkeer van de ouders zagen zij een vreemde gympie in de woning. De moeder en de vader vroegen hun twee kinderen, waar onder het 14-jarig meisje van wie die gympie was. Beide kinderen gaven aan dat niet te weten.

De ouders vertrouwden de zaak niet en gingen op onderzoek uit. In de slaapkamer van hun 14-jarige dochter troffen zij onder haar bed de tiener. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April