Wandel- en trimloop 59-jaar ziekenhuis succesvol
13 Jan, 22:18
foto
Deelnemers van de wandel- en trimloop in Nickerie.


Het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft zaterdag een succesvolle 5 km wandel- en trimloop gehouden. Er deden iets meer dan driehonderd personen mee aan aan deze activiteit. Directeur Antoine Elias kijkt tevreden terug op de loop.

De minister van Volksgezondheid, Patrick Pengel en de Assembleeleden Rashied Doekhie en William Waidoe waren van de partij. De districtscommissarissen van respectievelijk, Nickerie en Para, Wedprekash Joeloemsingh en Armand Jurel hebben ook meegedaan.

Algemeen directeur, Antoine Elias, gaf tijdens zijn welkomstwoord aan dat wandelen en sporten ook behoren tot de preventieve gezondheidszorg. Hij riep daarom de gemeenschap op om meer te sporten. Na de loop gaf hij aan dat hij dik tevreden was met de organisatie. Jong en oud deden mee aan de loop. De start en finish was op het Volksplein.

Maandag 15 januari 2018 bestaat het LMSZN 59 jaar. Zondag 14 januari zal het MMC volgens Elias, hun ultra moderne cardiopoli ingebruik nemen. De commissie viering 59 jaar LMSZN, onder leiding van Harswatie Mahabier, is tevreden met de succesvolle activiteiten die tot nu toe zijn ontplooid rond de verjaardag van het ziekenhuis.