Ruim 80 Caribische burgers op Most Wanted lijst Interpol
16 Dec 2017, 04:34
foto


Maar liefst 84 Caribische staatsburgers staan op de meest gezochte lijst van Interpol voor een reeks ernstige misdaden, variërend van moord en drugshandel tot aanranding en verkrachting. Uit Suriname worden er vijf gezocht, onder wie de in Brazilië geboren Patricia Terezinha Miguel Bom. De 43-jarige wordt gezocht voor drugshandel.

Jamaica telt de meest gezochte Interpol-criminelen, meldt News Americas. Het land staat wereldwijd op de zesde plaats met het hoogste aantal gewelddadige sterfgevallen. Interpol zoekt maar liefst 52 criminelen uit Jamaica. Op de Interpol-lijst worden 29 Jamaicanen gezocht voor moord.

De tweede van de Caribische landen met de meeste criminelen op de Interpol-lijst is de Dominicaanse Republiek met 16 van zijn staatsburgers op de lijst. Daaronder zitten twee vrouwen - Elizabeth Cleydy Peralta Marte en Joan Jose Espinal Carvajal, beiden 27 jaar, die worden gezocht voor vervalsing.

Guyana heeft zes gezochte personen op de lijst, onder wie Julie Elizabeth Ravel, die naar verluidt een Duitse is die in Guyana woont. Ze wordt gezocht voor vermeende moord. Uit de Bahama’s staan twee staatsburgers op de Most Wanted Lijst van Interpol. St Kitts en Nevis, St Lucia en Trinidad & Tobago hebben elk één persoon op de Interpol-lijst.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April