Inter Moengotapoe stopt opmars van Excelsior
07 Dec 2013, 18:28
Een speler van Excelsior ligt geblesseerd op het veld.

Inter Moengotapoe heeft vanavond met 2-0 gewonnen van koploper Excelsior in het Ronnie Brunswijk stadion. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Het eerste doelpunt werd gescoord door Claudio Pinas. Clubeigenaar Ronnie Brunswijk die al die tijd op de reservebank zat, viel in nadat Inter Moengotapoe een penalty mocht nemen. Brunswijk maakte geen fout en schoot de bal in het doel.

Brunswijk viel in vijf minuten voordat de wedstrijd zou aflopen. Hij was duidelijk in zijn sas met het doelpunt dat hij scoorde. Scheidsrechter John Amientani kende de landskampioen een penalty toe, nadat speler Kareem Kwasie werd neergelegd in het strafschopgebied.

De publieke belangstelling voor de wedstrijd was bijzonder slecht. Nog geen honderd mensen woonden de wedstrijd bij. De eerste helft was matig. Hoewel Inter Moengotapoe beter op de bal zat, scoorde de ploeg geen doelpunten. Excelsior die al die tijd ongeslagen was, heeft een behoorlijk pak slaag gekregen in Moengo.