Jhauw: vp misleidt volk
07 Nov 2013, 10:45
foto
Ramsoender Jhauw


“De vicepresident misleidt het volk, hij praat alleen over bluspakken, het gaat om veel meer,” bijt Ramsoeder Jhauw, directeur van Surishopping van zich af. “Hij is met argumenten gekomen die helemaal niet steekhoudend zijn. Vp ik had meer van u verwacht.”

Gewapend met documenten toont Jhauw aan dat op het bestek met barcodes is aangegeven welke beademingsapparaten moeten worden geleverd. “Dat moet je leveren, niets anders.” Hij geeft aan dat zowel Surishopping als NV Flex dezelfde producten hebben aangeboden. Het gaat om goederen van dezelfde fabrikant en producent. “Dezelfde goederen worden geleverd voor een veel hogere prijs, op het totaal een verschil van SRD 2,4 miljoen.”

Jhauw zegt herhaaldelijk dat de vp een aanslag pleegt op het intellect van de bevolking. “We zijn niet dom vp.” Hij heeft tijdens de persconferentie vanmorgen in theater Unique gevraagd om de monsters van de goederen die Surishopping en NV Flex hebben aangeboden aan de aanbestedingscommissie op te halen. “Het gaat om een openbare inschrijving, dus ik kan ze laten ophalen om u te tonen dat het om een en dezelfde goederen gaat.”

De directeur van Surishopping benadrukt dat het hem niet gaat om NV Flex, maar om de gang van zaken. “Wij houden van eerlijke concurrentie, maar wat hier gebeurd is een zwarte bladzijde in de aanbestedingen in Suriname.”
Advertenties