Internet voor kapiteins inheemse dorpen in Para
29 Oct 2013, 22:00
foto
De kapitein van Matta, Michel Karwofodi, heeft zijn laptop ontvangen uit handen van districtscommissaris Jerry Miranda. (Foto: BIC-Para)


De communicatie tussen het commissariaat van Para en de kapiteins van de inheemse dorpen in dat district moet vanaf nu vlotter verlopen. De kapiteins krijgen nieuwe laptops met printers en internetaansluiting en zullen zo gemakkelijker bereikbaar zijn. Het over en weer bezorgen van brieven en andere informatieve communicatie was vaak moeilijk door de verre afstanden, geeft het BIC-Para aan.

Het commissariaat zal voor internetverbinding zorgen voor de dorpsbesturen, zodat zij in belang van hun taak effectiever en efficiënter te werk kunnen gaan. De kosten op maandbasis komen wel voor rekening van de besturen. De kapitein van Matta, Michel Karwofodi, kreeg vanmiddag de technische hulpmiddelen uit handen van districtscommissaris Jerry Miranda. Hij beloofde goed gebruik te maken van de nieuwe voorzieningen en zegt uit te kijken naar zijn wifi-aansluiting.

De afdeling Informatie- en Communicatietechnologie van het commissariaat Para wordt belast met het installeren van de apparatuur en de begeleiding bij het gebruik daarvan, meldt het BIC-Para.
Advertenties

Friday 03 May
Thursday 02 May
Wednesday 01 May