Randjietboys wint Santos in eigen huis
18 Mar 2012, 23:10
Spelmoment waarbij de bal naast wordt gekopt door Randjietboys in orange.

Santos heeft de eerste wedstrijd in de tweede ronde tegen Randjietboys verloren. De wedstrijd eindigde in 4-2 in het voordeel van de ploeg Randjietboys. Deze ploegen kwamen zaterdag tegen elkaar uit in Nickerie in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Surinaamse Voetbalbond.

Santos maakte bij de start een positieve indruk, want reeds in de tweede minuut wist Xaviero Perk het net te vinden, 1-0. Na dit doelpunt probeerde Randjietboys via lange ballen de spitsen te bereiken en het lukte in de 31e minuut Gillian Pinas om de gelijkmaker te scoren.

Steken laten vallen
Randjietboys oefende druk uit op het speelhelft van Santos, waarbij Pawan Ramharakh doelpunt nummer 2 kon scoren nadat doelman Desmond Ost een cornerbal niet onder controle wist te houden in de 40e minuut. Twee minuten daarna kreeg de speler Wensley Paulus de ruimte om doelpunt nummer 3 te scoren.

De ploegen zochten de kleedkamers op bij een stand van 3-1 voor Randjietboys. Volgens de technische staf van Santos heeft de assistent scheidsrechter Trilokkie steken laten vallen, waarbij zeker bij twee van de doelpunten de spelers van Randjietboys in buitenspel positie zouden zijn.

Incidenten
Na de rust probeerde Santos de wedstrijd naar zich toe te trekken, wat aardig lukte, want Orpheo Kemble verkleinde de achterstand in de 49e minuut naar 2-3. Gillian Pinas van Randjietboys maakte aan alle illusies van Santos een eind door het laatste doelpunt in de 79e minuut te scoren en de stand te brengen op 4-2 voor Randjietboys, wat ook de eindstand was.

De spelers Gerold Leysner moest het veld ruimen na 2x geel gekleurd te zijn geworden door arbiter Earl Banjo, die een heel onzekere houding had op het speelveld. Ook de speler Rogér Leysner die nog op de bank zat, is verwijderd omdat hij naar zeggen van de wedstrijd commissaris ongepaste taal zou hebben gebezigd tegen de leiding van de wedstrijd. Santos moest met 10 man de tweede helft spelen.