Minister Pinas installeert bestuur SHTTC
12 Mar 2012, 22:30
foto
Het nieuwe bestuur van SHTTC. In het midden minister Falisie Pinas. Tweede van links voorzitter Rabin Boeddha. (Foto: TCT)


Rabin Boeddha (ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme) is voorzitter van de stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC). Het negen personen tellende bestuur zal tot en met augustus 2014 aanzitten. Minister Falisie Pinas installeerde vandaag de bestuursleden. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van de ministeries, TCT, ATM, Onderwijs & Volksontwikkeling en de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB).

De SHTTC dat in 2006 is opgericht heeft als doel de toerisme sector in Suriname op te voeren door trainingen en cursussen. Vanaf de oprichting zijn onder andere trainingen verzorgd op het gebied van tour guiding, waiter en bartender. Het nieuwe bestuur zal deze trainingen en cursussen voortzetten. Ook zal gekeken worden naar welke behoefte er vanuit de samenleving bestaat. Dit meldt de voorlichtingsdienst van TCT.

Het bestuur bestaat verder uit:
Steven Relyveld, (ATM), Armand Snijders (Stichting Arbeids Mobilisatie), Kenneth Cyrus, (Minov), Ingrid Nortan-Uden, (Openbaar Nijverheidsonderwijs), Jane Simons- Turney, (Middelbaar, Economisch en Administratief Onderwijs), Armand Lie A Young, (Stichting Toerisme, Suriname), Richard Tjon A Joe, (VSB) en Ernie de Vries, (VSB).
Advertenties