Voorwaarts buigt het hoofd voor WBC
05 Mar 2012, 04:00

In de tweede ronde van de SVB Digicel competitie wint WBC met 3-1 van Voorwaarts. De wedstrijd werd zondag gespeeld in het André Kamperveen stadion. De ruststand was nog 0-0.

In de tweede helft opende Emilio Limon de score uit een goed opgezette aanval vanuit rechts. Alleen tegenover de keeper had hij geen andere keus dan te scoren. Een paar minuten later noteerde Giovanni Tiendarie het tweede doelpunt voor WBC. Hij strafte een aarzeling in de verdediging van Voorwaarts af. WBC vergrootte haar voorsprong door nog een doelpunt te scoren en de stand te brengen op 3-0. Het was wederom Giovanni Tiendarie die de bal in het doel plaatste.

Evai Esperance bezorgde Voorwaarts alsnog een tegendoelpunt. Eindstand WBC-Voorwaarts 3-1. De competitie wordt komende week voortgezet.