Real Saramacca wint van Santos met 3–2
27 Feb 2012, 04:20
Het winnend team van Real Saramacca.

Bij de voortzetting van de competitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) in de eerste klasse heeft Real Saramacca van Santos met 3–2 gewonnen. De publieke belangstelling was matig. Door dit verlies heeft de ploeg van Santos 7 punten uit 11 gespeelde wedstrijden, terwijl Real Saramacca 11 punten uit 11 gespeelde wedstrijden heeft.

Santos nam reeds in de 3e minuut de leiding van de wedstrijd, Ivanildo George opende de score en noteerde 1–0 voor Santos. De thuis spelende Real Saramacca moest nog van de schrik bekomen, maar het lukte Siegfried Uralima in de 14e minuut de stand in evenwicht te brengen 1–1. In de 22ste minuut bracht Giovanni Harderwijk de stand op 2–1 voor Real Saramacca, dat werd ook de ruststand.

Na de rust kwam er verandering in het spel van Santos, want in de 60e minuut lukte het Xaviero Perk de stand op gelijke hoogte te brengen 2–2. Real Saramacca nam geen genoegen met een gelijkspel en in de 61e minuut was het Anthony Scholsberg die het winnend doelpunt scoorde voor Real Saramacca, 3–2. Aan de zijde van Santos kregen drie spelers de gele kaart terwijl één speler van Real Saramacca de gele kaart kreeg.