Ballast Nedam krijgt contract fundering raffinaderij Staatsolie
18 Jan 2012, 18:25
foto


Ballast Nedam heeft vandaag bekendgemaakt op de website dat er een contract is gesloten met Staatsolie. Het Nederlandse bedrijf doet de funderingswerkzaamheden voor het Raffinaderij Expansie Project. Met dit project moet de verwerkingscapaciteit van de Tout Lui Faut raffinaderij tot 15.000 vaten per dag worden opgevoerd. Het contract heeft een waarde van ongeveer € 25 miljoen.

De werkzaamheden voor Ballast Nedam omvatten het leveren en installeren van 373 stalen palen, het verwerken van ongeveer 28.800 kubieke meter beton en het grondverzet voor de funderingen van de uitbreiding van de raffinaderij. De werkzaamheden ter plaatse beginnen in april 2012 en zullen in juni 2013 zijn afgerond.

Ballast Nedam bewerkstelligt een optimale coördinatie voor de opdrachtgever door integratie van de werkprocessen in de keten. Met haar eigen interne specialistische bedrijven biedt Ballast Nedam ketenintegratie voor dit industriebouw project. Ballast Nedam Engineering en Ballast Nedam Funderingstechniek zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de werkzaamheden.
Advertenties

Tuesday 27 September
Monday 26 September
Sunday 25 September