Nandlal en Gajadhar winnen scriptieprijs Crowe Burgos Accountants
26 Apr, 20:48
foto
De scriptieprijs 2023 op Bachelor niveau is gegaan naar Viragini Nandlal. Links Chantal Reiziger, directeur Tax, Legal en Compliance bij Crowe Burgos Accountants en rechts governor Maurice Roemer van de Centrale Bank.


De scriptieprijs 2023 op Bachelor niveau van Crowe Burgos Accountants is donderdag in Ballroom van Royal Torarica uitgereikt aan Viragini Nandlal. Santusha Gajadhar heeft de Master Scriptieprijs 2023 gewonnen. Crowe Burgos Accountants heeft tijdens de vijfde editie van de Scriptieprijsuitreiking deze twee prestigieuze prijzen toegekend aan de meest indrukwekkende scripties op het gebied van Accountancy. Deze jaarlijkse bijeenkomst van Crowe Burgos Accountants, heeft als doel studenten te inspireren om te kiezen voor een studie Accountancy en hen aan te moedigen onderzoek te doen op dit vakgebied binnen dit vakgebied op Bachelor en Masterniveau.

De scriptie van Nandlal is getiteld Een onderzoek naar de corporate governance structuur van een staatsbedrijf. De prijs van SRD 35.000 en de award werden uitgereikt door Maurice Roemer, governor van de Centrale Bank van Suriname en Chantal Reiziger, directeur Tax, Legal en Compliance bij Crowe Burgos Accountants. Tijdens de prijsuitreiking presenteerde  Nandlal een samenvatting van haar onderzoek.


Gajadhar heeft de Master Scriptieprijs 2023 gewonnen met haar scriptie Algorithms to Detect Anomalies: Unveiling Hidden Insights: A first Exploration on Anomaly Detection through (Process Mining) Algorithms. De prijs van SRD 52.500 en de award werden overhandigd door de governor en Romeo Burgos, Managing Partner van Crowe Burgos Accountants. Ook Gajadhar gaf ook een presentatie tijdens de prijsuitreiking.

Crowe Burgos Accountants wenst de winnaars van de Scriptieprijs 2023 veel succes toe in hun verdere carrière en vertrouwt erop dat zij als professionals een uitstekende bijdrage zullen leveren o[ het gebied van accountancy.
Advertenties

Tuesday 07 May
Monday 06 May
Sunday 05 May