Tiener 2e verkeersdode van dit jaar
06 Feb, 12:20
foto


De 13-jarige R.J. is de tweede verkeersdode voor dit jaar. Hij overleed zondag na een aanrijding aan de Henry Fernandesweg. De tiener bestuurde een bromfiets.

De politie van het bureau Kwatta trof bij aankomst op de plek van het ongeluk het slachtoffer onder het voertuig van de automobilist R.R. (27) aan. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de autobestuurder over de Henry Fernandesweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Awarahe en ging in de richting van de Oedayrajsingh Varmaweg, terwijl R.J. met zijn bromfiets in tegenovergestelde richting reed. 

Op een bepaald moment kwam R.J. op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de frontale botsing. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel. 

Beide voertuigen zijn voor herkeuring door de politie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. Op het ontzielde lichaam wordt in opdracht van het Openbaar Ministerie obductie uitgevoerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May