Jarige Crowe Burgos Accountants gedenkt Huize Betheljada
04 Feb, 20:46
foto
Een cheque ter waarde van SRD 100.000 voor Huize Betheljada. Het bedrag is bestemd voor ondersteuning van het project Voetreflexologie.


Crowe Burgos Accountants vierde haar 10e jubileum zaterdag in het event center van Assuria High Rise. Tijdens het jubileumfeest werd een cheque ter waarde van SRD 100.000 overhandigd aan Huize Betheljada, ter ondersteuning van het Voetreflexologie project. Dit project richt zich op het verlichten van pijn en het bevorderen van de algehele gezondheid door middel van voetreflexzonemassage.

Romeo Burgos, Managing Partner van Crowe Burgos Accountants, toonde zich tijdens het jubileumfeest bijzonder trots: "Het bereiken van deze mijlpaal is een testament aan de toewijding van ons team, het vertrouwen van onze cliënten en de passie die we voor ons werk hebben. We zijn trots op onze groei door acquisitie, de jaarlijkse scriptieprijsuitreiking, onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, de oprichting van Crowe Burgos Business Academy en onze succesvolle uitbreiding naar Guyana. We kijken met veel enthousiasme uit naar de toekomst, waarin we ons verder zullen ontwikkelen en onze positie als toonaangevende accountantsorganisatie in Suriname en de regio zullen versterken."

De feestelijke herdenking van 10 jaar Crowe Burgos Accountants.

Het afgelopen decennium heeft het kantoor zich volgens Burgos gemanifesteerd als een toonaangevende speler in de accountancywereld, door het leveren van hoogwaardige diensten en het opbouwen van sterke relaties met haar cliënten.
Crowe Burgos Accountants is een internationale speler met Surinaamse roots. Ze is lid van Crowe Global, een accountantsnetwerk met een jaarlijkse omzet van bijna US$ 5 miljard. Sinds 1915, meer dan 100 jaar geleden, biedt Crowe Global expertise en ondersteuning aan organisaties over de hele wereld. Met meer dan 40.000 professionals in meer dan 150 landen en 800 kantoren, behoort Crowe tot de top 10 van accountantsorganisaties wereldwijd.

 In Suriname is Crowe Burgos Accountants, voorheen ACB accountants, sinds 2014 actief. Het team zet zich met hart en ziel in om een breed scala aan cliënten, van kleine ondernemingen tot grote multinationals, te voorzien van uitmuntende financiële diensten. Het 10-jarig jubileum markeert niet alleen een periode van succesvolle dienstverlening, maar ook van continue groei, innovatie en het opbouwen van duurzame partnerships, stelt Burgos.

Crowe Burgos Accountants zegt klaar te staan om de komende decennia nog meer successen te boeken, niet alleen in Suriname maar ook In Guyana. De toewijding aan kwaliteit, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid vormen volgens het jarige bedrijf de basis voor verdere groei en ontwikkeling.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May