NPS afdeling Wanica bij enkele kandidaatstelling gekozen
22 Jan, 22:38
foto
NPS voorzitter Gregory Rusland feliciteert Ben Woodly, de voorzitter van de afdeling Wanica. (Foto's: NPS)


Het afdelingsbestuur Wanica van de Nationale Partij Suriname (NPS) is onder leiding van Ben Woodly zondag bij enkele kandidaatstelling gekozen. Het nieuwe bestuur is geïnstalleerd door de partijvoorzitter Gregory Rusland, in het Koendj Piarie Park. Hij hield de bestuursleden voor dat er hard gewerkt zal moeten worden op weg naar de verkiezing van 2025. Het is de NPS die het land daadwerkelijk tot ontwikkeling kan brengen. “Wi fu NPS sabi fa un mus tiri a kondre tap wan let' fasi”, gaf Rusland aan. 

Het volk moet ervoor zorgen dat de NPS de grootste partij kan worden van het land bij de komende verkiezing, zodat zij een betere stem heeft voor land en volk in de regering, zei Rusland. “Als we kijken naar de huidige regering, dan weet u dat we uit die regering zijn gestapt. Niet omdat wij verantwoordelijkheid schuwen, maar omdat we niet gekend werden en zagen dat de manier van beleidsvoering niet in het belang van het volk was". Rusland riep het nieuwe bestuur op om nu al te kijken naar deskundige, hardwerkende en betrouwbare personen om op de kandidatenlijst te plaatsen.

Woodly merkte op dat Suriname op een zeer belangrijk kruispunt staat. “Wij moeten ervoor zorgen dat we dit land niet meer aan partijen en leiders overgeven, die alleen friends & family willen accommoderen en niet werken voor de opbouw van dit land en de natie. Mik wi go na ala din birti fu go overtuig a volku dat trafasi no de gi Sranan, dat NPS mus abi nofo zetel en tyari a president baka”, zei Woodly. 

De afdelingsvoorzitter riep alle mensen die zijn weggegaan of teleurgesteld waren op, terug naar huis te keren. “Mensen gaan u willen overhalen met mooie woorden, loze beloften en zelfs met geld zwaaien, maar kies eerst voor Suriname, dan komt het zeker goed. De NPS heeft genoeg kennis en ervaring in huis. Dat moeten wij als partijgenoten en het volk goed beseffen”, voerde Woodly aan.


In het gekozen afdelingsbestuur van Wanica hebben zitting: Ben Woodly (voorzitter), Ernesto Muller, Sjachnaz Pengel, Cathleen Kejansi, Michel Felisi, Rhenius Revales, Dorothy Hoever, Mohamed Basarat, Joan Vliese, Leatitia Renfrum, Wilkens Poketi, John Biffe en Jenny Dirin.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May