Suriname wint vriendschappelijk bridge toernooi op Curaçao
22 Jan, 04:54
foto
Leden van de Surinaamse Bridge Bond op Curaçao. Zij hebben het landenklassement tijdens een vriendschappelijk bridge toernooi op hun naam geschreven. (Foto: SBB)


De Surinaamse Bridgebond (SBB) heeft het vriendschappelijke landentoernooi met Curaçao en Nederland zaterdag gewonnen. 15 leden van de SBB zijn voor een week op Curaçao. Aan het landenklassement hebben 64 deelnemers meegedaan. De gemiddelde score van Suriname over 32 paren lag hoger, namelijk 51% ten opzichte van 49% voor de tegenstanders.

In de komende week zullen de Surinaamse bridgers deelnemen aan bridgeactiviteiten in het Bridgecentrum van BC Corsow, waar ze ook enkele technieken van de bridgemate zullen leren.

De SBB is trots op de prestaties van het team tijdens het vriendschappelijke Bridge-toernooi op Curaçao. Het winnen van het landenklassement is een mooie opsteker voor het Surinaamse bridge. De bond ziet dit als een bevestiging dat de Surinaamse bridgers op internationaal niveau meekunnen.

De bond zal deze prestatie gebruiken als motivatie om door te blijven groeien en ontwikkelen. Er zullen meer trainingen en toernooien worden georganiseerd om de Surinaamse bridgers nog beter te maken. Ook zal er gekeken worden naar mogelijkheden voor verdere deelname aan internationale toernooien.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May