Telesur moet sociaal tarief presenteren
14 Jan, 08:42
foto
Telesur directeur Mike Antonius geeft uitleg over de uitdagingen waarmee het bedrijf te maken heeft. Vrijdag werd een presentatie gehouden voor de president. (Foto: CDS)


Telesur moet van president Chan Santokhi concrete voorstellen presenteren hoe kwetsbare groepen in de samenleving kunnen worden beschermd bij verhoging van tarieven. De regering onderzoekt hoe scholieren kunnen worden ondersteund met een studietoelage, zodat zij hun eigen zaken kunnen financieren. Het gaat om 80.000 scholieren van de universiteit en middelbare scholen.

De president heeft Telesur de ruimte gegeven om zich voor te bereiden op een presentatie met concrete voorstellen met betrekking tot een sociaal pakket voor doelgroepen die de regering wil beschermen. Over drie weken zal de regering weer bijeenkomen om de mogelijkheden verder te bespreken. Vrijdag presenteerde Telesur een update van de financiële status van het bedrijf.

Naast Telesur directeur Mike Antonius en leden van zijn directieteam waren ook aanwezig de Raad van Commissarissen en minister Uraiqit Ramsaran van Transport, Communicatie en Toerisme, meldt de Communicatiedienst Suriname. Antonius gaf aan dat het bedrijf de afgelopen 3 jaren financiële uitdagingen heeft ondervonden.



 


 
 


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May