Bacheloropleidingen Scheikunde en Wiskunde geheraccrediteerd
10 Jan, 12:38
foto
Het visitatiepanel met het team van Scheikunde. (Foto's: Adekus Bureau)


Het Nationaal Orgaan voor Accreditatie (NOVA) heeft de Bacheloropleidingen Scheikunde en Wiskunde van de Faculteit der Wis- en Natuurwetenschappen (FWNW) van de Anton de Kom Universiteit (AdeKUS)geheraccrediteerd. De opleidingen werden in 2017 voor het eerst geaccrediteerd.

Na 6 jaar worden opleidingen opnieuw geëvalueerd door een visitatiepanel en op basis van een positieve evaluatie zijn deze opleidingen opnieuw voor 6 jaar geaccrediteerd. De AdeKUS telt in totaal 19 geaccrediteerde opleidingen, waaronder 3 van FWNW.

De driejarige Bacheloropleiding Scheikunde is in 2015 met de eerste groep studenten van start gegaan en start sindsdien tweejaarlijks met een nieuw cohort. De afgestudeerden van de Bachelor Scheikunde hebben met een goede basis in de chemie het werkveld betreden of zijn vervolgstudies begonnen in het buitenland, schrijft het Adekus Bureau in een persbericht. De driejarige Bacheloropleiding Wiskunde is eveneens in 2015 met de eerste groep studenten van start gegaan en start ook tweejaarlijks met een nieuw cohort.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May