Caritransfer huldigt 30 klanten bij 30e verjaardag
05 Jan, 08:42
foto
Medewerkers van Caritransfer NV en directeur Vernon Harpert (met microfoon) verstrekken geschenken aan een trouwe klant.


Western Union-agent in Suriname, Caritransfer NV, heeft 30 trouwe klanten gehuldigd. Western Union was op 30 december precies 30 jaar vertegenwoordigd in Suriname. De eindejaarsviering is opgedragen aan de trouwe klanten. Naast een oorkonde hebben de klanten die uitgekozen waren, ook een gesloten enveloppe ontvangen.

De uitverkoren klanten waren verrast met de huldiging. De feestelijke bijeenkomst is gehouden in het hoofdkantoor van Caritransfer aan de Johan Adolf Pengelstraat. Dit Western Union-kantoor is de eerste Western Union vestiging in Suriname sinds 1993.

Caritransfer-directeur Vernon Harpert zegt bewust ervoor te hebben gekozen om in plaats van een traditioneel jaarafsluitingsfeestje op deze dag, de dankbaarheid van het bedrijf tot uiting te brengen aan de klanten. Harpert, die leiding geeft aan 7 van de Western Union vestigingen in Suriname, wil met dit gebaar zijn klanten laten weten hoe belangrijk zij zijn voor het blijven bestaan en de groei van het bedrijf. Hij riep de klanten op om ook eventuele minder mooie ervaringen te delen met het management van Caritransfer. Dit, om ervoor te zorgen dat de dienstverlening steeds verder verbeterd wordt.

Het bedrijf heeft in het afgelopen jaar een nieuwe vestiging geopend in Saramacca, nabij Jarikaba. Het is met deze vestiging erbij nu in 3 districten vertegenwoordigd. Vanaf 2023 heeft Caritransfer ook een actievere rol ingenomen als het gaat om bevordering van het fraudebewustzijn bij Surinamers en uitleg geven voor wat betreft de compliance regels, die Western Union wettelijk moet toepassen, maar soms minder prettig kunnen overkomen bij klanten.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May