DOE en A20 kerstboodschap: Samenwerken enige weg vooruit
26 Dec, 07:40
foto


De partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en Alternatief 2020 (A20) hebben in het licht van kerstviering in een sfeer van saamhorigheid het jaar gezamenlijk afgesloten. Tijdens deze bijeenkomst hebben partijleden en prominente figuren van beide partijen benadrukt dat het tijd is om een nieuw tijdperk in Suriname in te luiden: een tijdperk van saamhorigheid, waarbij verdeeldheid plaatsmaakt voor gezamenlijke besluitvorming.

Carl Breeveld van DOE opende de bijeenkomst met de krachtige boodschap dat samenwerken het nieuwe kompas moet zijn voor ons geliefd Suriname en haar bevolking. Robby Glenn Holband, secretaris van DOE, benadrukte dat de partijen niet zullen samenwerken op basis van verkiezingsprogramma's, maar zich richten op een ontwikkelingsprogramma voor het land, gericht op de komende 10 tot zelfs 30 jaar. Volgens Holband ligt er een solide fundament waarop intenties zijn gebaseerd, zonder louter eigenbelang. Hij stelt dat partijen moeten laten zien hoe zij anders zijn dan anderen en dat dit samenzijn een krachtig politiek signaal is naar de samenleving, dat partijen intensiever met elkaar gaan samenwerken ten behoeve van het land.

Steven Reyme voorzitter van A20 voegde eraan toe dat dit samenzijn niet slechts op papier een samenwerking betreft, maar dat de partijen zichtbaarder gaan samenwerken. Hij roept op tot integere leiders die zich niet enkel op de achtergrond verschuilen, maar actief in de politieke arena willen vechten tegen het fundamenteel onrecht in het land. Reyme benadrukt dat het volk behoefte heeft aan integriteit en dat zowel DOE als A20 samen met het volk actief zullen zijn in buurten en markten, om dicht bij de mensen te staan en hun belangen te behartigen.

Met passie hebben Andrew Baasaron (ondernemer), Felicia Tilborg (onderwijsdeskundige) en Inez Huisden-Sedney (juridisch deskundige) de aanwezigen aangespoord om grenzen te doorbreken, om het vertrouwde te overstijgen en te streven naar broodnodige veranderingen. Ons geliefd Suriname staat voor een uitdaging om enkele sectoren te herdefiniëren, waaronder onderwijs, volksgezondheid en ondernemerschap.
DOE en A20 sluiten het jaar af met een krachtige kerstboodschap van eenheid: samenwerken is niet alleen noodzakelijk, het is de enige weg vooruit!
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May