Santokhi-Seenacherry nieuwe voorzitter SCLAN
12 Dec, 04:53
foto
First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry tijdens de online verkiezingsvergadering. (Foto: CDS)


Bij enkele kandidaatstelling is first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Spouses of Caricom Leaders Action Network (SCLAN). De first lady van de Bahama's, Ann Marie Davis is eveneens gekozen tot vice vicevoorzitter tijdens een virtuele bijeenkomst. Voor de afgelopen twee jaren heeft de echtgenote van de president van Belize, Rossana Briceño, gediend als de chair en Santokhi-Seenacherry als de vice chair.

Tijdens de onlineverkiezing is stilgestaan bij waar de SCLAN voor staat en de projecten die ook het komende jaar voortgang moeten vinden. Na de verkiezing bedankte Briceño het hele team voor de ondersteuning de afgelopen twee jaren. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat dit nieuwe duo de SCLAN naar grotere hoogtes zal brengen. Waar nodig zal zij de nieuwe leiding blijven ondersteunen in het goede werk dat verricht wordt.

Voor first lady Santokhi-Seenacherry, is het een genoegen deze organisatie te mogen leiden voor de komende twee jaren, meldt de Communicatiedienst Suriname. “Er is genoeg te doen. Ik kijk uit naar de vele goede projecten die wij samen zullen uitvoeren. Maar daarnaast moeten wij ook meer leden interesseren om zich bij de SCLAN aan te sluiten”. De werkzaamheden beginnen in januari.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May