Twee kandidatenlijsten NPS onderafdeling Wanica
06 Dec, 22:43
foto


Voor de verkiezing van de afdeling Wanica van de NPS zijn twee kandidatenlijsten ingediend. De verkiezing wordt gehouden op zondag 10 december. Op basis van stemming zal bepaald worden welke kandidatenlijst als winnaar uit de bus zal komen.

Kandidatenlijst 1: Ben Woodley; Ernesto Muller; Michel Felisi; Soraya Leysner; John Biffe; Johannes Abielie; Sjachnaz Pengel; Cathleen Kejansi; Tjark Amania; Leandro Maayen en Alfons Pinas.

Kandidatenlijst2: Rhenius Revales; Dorothy Hoever; Mohamed Basarat; Joan Vliese; Leatitia Renfurm; Jenny Dirin en Wilkens Poeketi.

De NPS zegt alle voorbereidingen te treffen om bij de aanstaande algemene verkiezing in 2025 groots uit de bus te komen en daardoor deel uit te maken van de regering die de taak zal krijgen Suriname wederom uit het moeras te halen.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe weg die de NPS opgaat is om landelijk in alle districten en ressorten pertinent aanwezig te zijn. De roep vanuit de samenleving en de structuren van de NPS om meer vrouwen, maar vooral jongeren te involveren en te betrekken in de structuren van de partij wordt middels deze landelijke bestuursverkiezingen beantwoord.

Onlangs werd Aristo Kelly door de NPS voorzitter Gregory Rusland officieel geïnstalleerd als voorzitter van de Commissie Partij Organisatie van het Wetenschappelijk Bureau, Japin. Deze commissie is belast met de reorganisatie van diverse kwesties die de afgelopen jaren verkeerd zijn gegaan of aan verandering onderhevig zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May