Vuil niet opgehaald door betalingsachterstand; oplossing in zicht
02 Dec, 00:00
foto


Het huisvuil in verschillende districten is niet opgehaald. Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft bekendgemaakt op zijn Facebookpagina dat door betalingsachterstand, vuilophalers hun dienstverlening hebben gestaakt. Op de samenleving doet OW een beroep om het vuil niet 'op hoeken en bermen' te plaatsen. Er wordt gewerkt aan een spoedige oplossing.

Minister Riad Nurmohamed om een reactie gevraagd, laat Starnieuws weten dat er een betalingsachterstand is en dat dienstverleners een ultimatum hadden gesteld. Intussen wordt overgegaan tot de uitbetaling. Een deel heeft vrijdag geld ontvangen. Een deel wordt de komende week uitbetaald. Het gaat om een betalingsachterstand van drie maanden. Bij veel dienstverleners is er geen ruimte meer om te wachten.

Het ministerie heeft gemeend om zelf bekend te maken waarom het vuil in diverse districten niet is opgehaald. Dit is gedaan opdat het publiek weet waar het aan toe is. Hierdoor kunnen mensen voorzorgsmaatregelen treffen en zo min mogelijk vuil op straat zetten. De bewindsman verwacht dat de komende dagen de situatie zal zijn genormaliseerd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May