Sweet 16 voor Digicel Suriname
30 Nov, 12:49
foto
Digicel geeft terug bij 16e jaardag. Cherryl Daal, Chief Technology Officer en General Manager van Digicel Suriname en Deonarine Gopaul op, CEO van Digicel Suriname en Digicel Guyana. (Foto: René Gompers)


Digicel Suriname heeft zijn 'Sweet 16' flink herdacht met een uitje voor 177 kinderen naar Chuck E. Cheese en US$ 1000 voor de school die een tekenwedstrijd wint. Bovendien wordt SRD 10 van elke verkochte telefoon aan Su Aid gedoneerd voor de Neonatale Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis en maken klanten een kans om een van de 16 Yamaha bromfietsen te winnen bij het opwaarderen.

Het telecombedrijf is ondertussen ook bezig zijn bestaand netwerk flink te verbeteren. Het project om zijn eigen zeekabel aan te leggen loopt bovendien op rolletjes; in april 2024 moet het zijn afgerond.

Digicel Suriname heeft woensdag zonder veel bombarie zijn 16e jaardag gevierd op het hoofdkantoor aan de Arronstraat. "Onze klanten eisen het beste van ons," merkt Deonarine Gopaul op, CEO van Digicel Suriname en Digicel Guyana. "Door de klachten verbeteren we continu onze diensten. Om onze klanten tevreden te stellen, moeten we de best mogelijke service bieden. Zij zijn de reden dat we bestaan. Ze zijn dus onze main focus."  

De vraag naar data en kwaliteit verbindingen neemt enorm toe en Digicel heeft heel wat plannen om hierop in te spelen, zegt Cherryl Daal. Zij is Chief Technology Officer en General Manager van Digicel Suriname. "We zijn bezig  op dit moment bezig met onze zeekabel," geeft ze aan. "De rollout vindt nu plaats. Volgens planning moeten we dus live gaan in april.  Dat betekent high speed, goed en  betrouwbaar internet voor de klanten, bedrijven, de samenleving."

Het bedrijf is ondertussen ook bezig met het opzetten van 22 'LTE sites' verspreid over stad en districten om de verbinding te verbeteren. "De vraag naar data blijft maar toenemen," stelt Daal. "We moeten dus steeds blijven upgraden. We blijven investeren in het netwerk."

Advertenties

Wednesday 28 February
Tuesday 27 February
Monday 26 February