NDP solidair met strijd werkende klasse
14 Nov, 16:44
foto


De Nationale Democratische Partij (NDP) neemt waar dat diverse vakbonden gezamenlijk protesteren tegen de steeds verder verhogende maatregelen van de regering. Ze dwingen af dat het beleid drastisch wordt omgegooid en dat maatregelen, waaronder de verhoogde btw, worden teruggedraaid en dat de belastingschijven worden aangepast.
De bundeling van de verschillende vakbonden, dwars door alle lagen van de samenleving was onvermijdelijk, omdat het keer op keer blijkt dat de regering geen oor heeft voor de noden van het volk.

Het onbegrip van de regering voor de gevoelens die leven bij grote delen van de samenleving, manifesteert zich wanneer de President van de Republiek Suriname tevens  Opperbevelhebber, te midden van de instabiele sociale maatschappelijke,  economische en  onoverzichtelijke arbeidssituatie, naar het buitenland vertrekt voor een vergadering in het Midden-Oosten. Deze handeling is een duidelijk signaal naar de bevolking toe dat de President/ regering lak heeft aan de strijd die gestreden wordt en de noden van het volk.

De NDP roept de regering  wederom op om te luisteren naar haar volk en de talloze door haar gedane beloften na te komen. Regering, stelt u het belang van het volk voorop! De machteloosheid die bij het volk heerst, gaat niet voorbij aan de partij.
De NDP blijft de samenleving ondersteunen in haar rechtvaardige strijd voor lotsverbetering.



Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May