Man uit Gansee overleden na mishandeling
26 Oct, 08:50
foto


S.P. (34) is nadat hij was mishandeld met een eindhout door de verdachte R.V. in het dorp Gansee in het ziekenhuis overleden. Hij zou een vijfjarige seksueel hebben misbruikt in een bosschage. 

Op 22 oktober heeft een zekere M.B. aangifte gedaan van de mishandeling op het politiebureau Dyumu. Naar zeggen van de aangever had het slachtoffer S.P. enkele maanden geleden het 5-jarig kindje N. in een bosschage misbruikt. De politie was daarvan nimmer in kennis gesteld en werd het geval door partijen zo gelaten. 

Desondanks pleegde S.P. in de ochtend van 22 oktober 2023 wederom dezelfde strafbare handelingen bij de vijfjarige. S.P. werd toen ernstig aangesproken door de verdachte R.V. en werd daarbij met een eind hout mishandeld. Het slachtoffer S.P. liep barstwonden op aan zijn hoofd en was niet aanspreekbaar. 

De man werd voor verdere medische behandeling met het vliegtuig overgevlogen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij op 23 oktober het leven heeft gelaten, meldt de politie Public Relations.

De verdachte R.V. werd opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van S.P. is voor obductie door de politie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May