Bewolking en zon, kans op wat neerslag
03 Oct, 17:10
foto


Er komt wat bewolking aan. Gedurende de avond en in nachtelijke uren zal er sprake zijn van wat bewolking. Het binnenland heeft kans op neerslag, waarbij de buien soms gepaard kunnen gaan met onweer. In vooral bosrijke gebieden ontstaat aan het eind van de nacht nevel en/of mist.

Volgens de Meteorologische Dienst Suriname blijft het woensdagmorgen ook bewolkt, zij het met zonnige perioden. In de vroege middag is de verwachting dat zich verspreid lichte tot soms matige regenbuien kunnen voordoen. Ook hier kan de neerslag gepaard gaan met onweer en windstoten.

Kortstondige zware onweersbuien zijn niet uitgesloten. Deze buien verplaatsen zich geleidelijk naar het zuiden van het land, naarmate de middag/vooravond vordert.

Waarschuwing 04 oktober: de gevoelstemperatuur ligt hoger dan de verwachte maximale temperatuur; tijdens de middag, perioden met verspreide onweersbuien, mogelijk matig tot kortstondig zwaar.

Wind:

Variërend uit het zuidoosten tot noordoosten, met snelheden die oplopen tot 20 km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de wind snelheid, vooral kort voor en tijdens (onweers)buien, maximaal tot 43 km/u.

Temperatuur:
Maximaal 37˚C en minimaal 22˚C.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May