PL installeert besturen kernen diverse districten
06 Sep, 22:48
foto
PL-voorzitter Paul Somohardjo installeert kernen van Paramaribo, Wanica, Commewijne en Saramacca. Dit, ter voorbereiding van de bestuurs- en partijraadsverkiezing in december. (Foto: PL)


Pertjajah Luhur (PL) is bezig haar kernen op orde te brengen. De vroege aanvang van installatie van de kernen heeft te maken met de reorganisatie van de structuren binnen de partij ter voorbereiding van de te houden hoofdbestuurs- en partijraadsverkiezingen op 2 december.

De her- en installatie van kernen uit de districten Paramaribo, Wanica, Commewijne en Saramacca vond plaats in het hoofdkwartier van de PL aan de Mangrovestraat. Voorzitter Paul Somohardjo laat optekenen dat de opkomst bij de eerste ronde van installatie van de kernen, boven verwachting was.

Aan haar achterban en sympathisanten is officieel meegedeeld dat de PL en de ABOP als partners de verkiezingen van 2025 ingaan. In dit kader zal er in de ABOP-PL combinatie sprake moeten zijn van acceptatie, eenheid en bundeling in alle opzichten en van een progressieve samenwerking, zodat er bij de komende verkiezingen goede resultaten geboekt kunnen worden.

Met de installatie verricht door de PL-voorzitter, is de eerste ronde achter de rug. Het is nu de taak van de dagelijkse kernbesturen de aanvraag in te dienen voor de lidmaatschapskaarten en het werven van nieuwe leden. De tweede ronde van kerninstallatie vindt plaats op 19 september. 

Ook worden er voorbereidingen getroffen voor het 'Back to School' sociaal project welke op 30 september wordt gehouden op het PL-hoofdkwartier. Dit project zal gekoppeld worden aan een Pasar Malam en de voorregistratie van minderdraagkrachtige jeugdigen, die na screening, voorzien zullen worden van een schoolpakket met een waarde van SRD 1000.
-------------------------------------------------------------------------
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May