Twee aanrijdingen Pikin Saron, 1 dode en 1 zwaargewonde
21 Aug, 16:46
foto


Vanochtend vroeg hebben zich twee aanrijdingen voorgedaan op de weg naar Pikin Saron. G.K. (26), militair van beroep, die een bromfiets bestuurde is overleden aan de letsels die hij had opgelopen bij de aanrijding met een voetganger. Bij de tweede aanrijding waren een truck en voetganger betrokken. De 65-jarige voetganger is daarbij zwaargewond geraakt.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat zij de melding over botsing tussen de bromfietser en de voetganger omstreek 5 over 1 in de ochtend kreeg. Toen de politie op de locatie aankwam, waren de drie slachtoffers per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD-poli te Pikin Saron. De bromfietser had een duorijder. G.K. is op de poli overleden.

Het voorlopige onderzoek van de politie van het bureau Zanderij heeft uitgewezen dat zowel de voetganger als de bromfietser met duorijder zich aan de linkerzijde over de weg uit de richting van Pikin Saron verplaatsten, gaande in de richting van Apoera. Door tot nog toe onbekende reden ontstond er een aanrijding tussen de bromfietser en de voetganger. Alle drie betrokkenen liepen daarbij verwondingen op. De duorijder is met schaafverwondingen en de voetganger is met een beenfractuur afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De Militaire Politie is belast met het verder onderzoek. Het lijk van G.K. is voor obductie in beslag genomen.

De tweede aanrijding op dezelfde weg vond vijf uur in de ochtend plaats, niet ver van waar het eerste ongeval zich enkele uren tevoren had voorgedaan. De wetsdienaren constateerden bij aankomst dat zowel de truckbestuurder als de voetganger richting Pikin Saron gingen. De voetganger C.M. (65) heeft zware verwondingen opgelopen waarna de dorpsbewoners tekeer gingen, wat aanleiding voor de truckchauffeur was om het bos in te vluchten. De gewonde voetganger is afgevoerd naar de Spoed eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De truck is in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May