Bevorderingen bij KPS in naast hogere rang
21 Aug, 20:52
foto
Bij de politie zijn tientallen wetsdienaren bevorderd in een naast hogere rang. De bevordering heeft per structuur plaatsgevonden.


Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft een aantal politieambtenaren in een naast hogere rang bevorderd. Bij de plechtigheden werden de wetsdienaren die bevorderd zijn naast de dienstleiding ook toegesproken door de Surinaamse Politiebond, die enige tijd aandrong op de bevorderingen. De bijeenkomsten hebben per structuur plaatsgevonden.

Van de structuur Human Resouce Management zijn vier majoors van politie bevorderd tot onderinspecteur politie, vijf brigadiers van politie tot majoors van politie en één rekruut is aangesteld tot hulpagent van politie 1e klasse.

Op de Politie Academie vonden de bevorderingen van de structuur Bestrijding Zware Criminaliteit (BZC) plaats. Daar zijn vijftien majoors van politie bevorderd zijn tot onderinspecteurs, 27 brigadiers tot majoor van politie en vijf rekruten zijn aangesteld tot hulpagenten. Het structuurhoofd van BZC, de commissaris van politie Cherida Dragman, de vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond, Hoofdinspecteur Revelino Eijk spraken de aanwezigen toe.

Ook in het ontspanningslokaal voor politieambtenaren werden wetsdienaren die te werk zijn gesteld onder de structuur Speciale Diensten bevorderd. 29 majoors zijn bevorderd tot onderinspecteurs, 63 brigadiers tot majoor en drie rekruten zijn hulpagenten geworden. De Commissaris van Politie, Eshita Hunte en de voorzitter van de politiebond, inspecteur Poetini Atompai spraken de bevorderden toe. Ze benadrukten dat het werk samen gedaan moet worden.

De regiocommandant oost, commissaris van politie Melvin Pinas, vierde de bevorderingen op zijn kabinet te Meerzorg. 34 politieambtenaren zijn bevorderd in een naast hogere rang.

Onder leiding van de Gewestelijke Politie Commnandant van Saramacca die ook waarneemt in Coronie, hoofdinspecteur van politie Chanderperkash Mohan, zijn te Groningen elf onderofficieren van politie werkzaam in Saramacca en Coronie in naast hogere rang bevorderd. Vier majoors van politie zijn bevorderd tot onderinspecteur en zeven brigadiers tot majoor. De bevorderden werden ook toegesproken door districtscommissaris Sherin Bansi-Durga en Atompai.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May