Politie roept slachtoffers mishandeling op om aangifte te doen
21 Aug, 14:43
foto


De verdachte G.M. (30) die vrijdag de leverancier O.A. (32) heeft mishandeld is aangehouden door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) in een appartementencomplex. De politie zegt genoodzaakt te zijn geweest om het hevige verzet van de verdachte met vereende krachten te breken.

Uit onderzoek blijkt dat de verdachte meerdere personen heeft mishandeld. Slachtoffers worden opgeroepen om aangifte te doen bij de Recherche van Regio Paramaribo bij het politiebureau Geyersvlijt.

Volgens een videofilmpje dat viraal gaat op social media heeft deze verdachte op vrijdag 18 augustus zonder enige aanleiding een leverancier tijdens het leveren van goederen bij een eethuis aan de Wilhelminastraat zwaar mishandeld.

De verdachte die een gevechtssporter is en aan krachttraining doet, ging over tot het mishandelen van de leverancier, daar hij vond dat O.A. op een manier die hem niet beviel, naar hem keek. 

Het slachtoffer deed van dit strafbare feit aangifte bij de politie, waarna de verdachte direct door het RBTP werd opgespoord en in de boeien werd geslagen. 

De verdachte is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is de zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. 

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May