Gedupeerden pyramidespel bij politie; geen aanhoudingen
18 Aug, 20:51
foto


Een groep gedupeerde mensen heeft bij de politie aangeklopt, nadat zij veel geld had ingelegd in een nieuw ingesteld pyramidespel. Ineens zijn de site en vertegenwoordigers van het bedrijf niet meer te bereiken. De beloofde commissie tot 22% voor beleggers die nieuwe investeerders wierven, is uitgebleven. De politie heeft nog geen aanleiding gevonden om personen aan te houden. De politie werkt met feiten en strafbare handelingen.

WishM is de afgelopen weken enorm in belangstelling geweest en werd gepresenteerd als een online marketing platform waarbij deelnemers US-dollars zouden kunnen verdienen door makkelijke taken uit te voeren. Het is in ieder geval hetzelfde principe als van elk ander pyramidespel, stelt de politie Public Relations.

De politie  wil eenieder ernstig hiertegen waarschuwen. "Gaat u niet investeren of beleggen in een bedrijf dat dergelijke Ponzi schema’s of geld piramides beloven”. Suriname heeft in de jaren negentig al de wrange vruchten geproefd van pyramidespelen. De politie doet een beroep op eenieder om  zich niet laten verleiden tot deelname aan pyramidespelen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May