Politiebericht over dodelijke steekpartij
13 Aug, 08:50
foto


R.P. (26) heeft vrijdag na een steekpartij kort voor aankomst op de RGD poli te Meerzorg, het leven gelaten. Aan de aanhouding van de verdachte, die vermoedelijk met zijn vriendin zal zijn uitgeweken naar Guyana, wordt gewerkt, meldt de politie Public Relations.

De politie van het bureau Meerzorg trof bij aankomst bij de poli een man van Guyanese afkomst aan, die geen teken van leven meer vertoonde, met steek- en snijverwondingen op het lichaam. V.B., een vriend van het slachtoffer gaf de politie te kennen dat hij op die bewuste vrijdagavond samen was met R.P. Het slachtoffer vertrok alleen met zijn voertuig naar Nieuw-Amsterdam om een vriend van hem daar op te halen. 

Na enige tijd kreeg V.B. een telefoontje met de mededeling dat er een vechtpartij had plaatsgevonden, waarbij ene K. zijn vriend R.P. met een scherp voorwerp heeft verwond. Ondanks de verwondingen reed R.P. in zijn voertuig weg en kort hierna deels met zijn auto in de goot belandde. De gewonde man stapte uit, liep terug naar de plaats van het gebeuren, maar zeeg ter plekke neer. 

V.B. begaf zich direct naar de locatie en trof bij aankomst R.P. op een erf liggend aan en zijn voertuig in een goot. Hij plaatste het slachtoffer in zijn auto en bracht hem voor medische hulp naar de RGD poli alwaar de dienstdoende arts de dood vaststelde. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van R.P. door de politie in beslag genomen. Het voertuig van het slachtoffer is hangende het onderzoek gesleept naar het politiebureau.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May