Cayman Islands buigt voor Trinidad & Tobago
21 Oct 2011, 00:01
De ploeg van Cayman Islands verliest van Trinidad & Tobago.

Het is de dames U-20 selectie van Trinidad & Tobago donderdagavond gelukt de drie punten te pikken bij Cayman Islands. Na een ruststand van 0-0, scoorde Shanice Pierre het gouden doelpunt voor Trinidad & Tobago; dit gebeurde in de 4 minuten extra tijd in de tweede helft.

Teleurstelling bij de dames van Cayman Islands die tenminste op een gelijkspel hadden gehoopt. Het slecht opgekomen publiek heeft toch wel genoten van een heel interessante wedstrijd. De arbiter bij deze ontmoeting was Cardella Samuels van Jamaica. Cayman Islands blijft door dit verlies op 3 punten uit 2 gespeelde wedstrijden en is uitgespeeld.

Zaterdag moet de damesselectie van Suriname winnen van Trinidad & Tobago, indien zij nog de volgende ronde willen halen. Wat een zeer moeilijke opgave zal zijn, omdat Trinidad aan een gelijkspel voldoende heeft om zich te plaatsen.
Het betreft hier wedstrijden voor plaatsing WK U-20 dames. De wedstrijd werd in het Franklin Essed stadion gespeeld.