Politiebericht over dood 15-jarig meisje
29 Jul, 10:44
foto


De politie Public Relations meldt dat de 15-jarige K.B. vermoedelijk is mishandeld door R. M. (32) in een pension aan de Chatterpalweg in het ressort Livorno. Het slachtoffer is komen te overlijden bij Spoed Eisende Hulp (SEH).

R.M. deed het politiebureau Livorno vrijdagmiddag aan. Hij vroeg de wetsdienaren naar assistentie, waarbij hij aangaf dat zijn 15-jarige dochter een verwonding aan haar been had opgelopen in het pension en hij niet langer op de ambulance kon wachten. Onder begeleiding van de politie werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij bij aankomst het leven heeft gelaten.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) hangende het onderzoek door de politie ter obductie in beslag genomen.

De 32-jarige R.M. is als verdachte aangemerkt en door de politie in de boeien geslagen. Hierna is hij ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Na overleg met het O.M. is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May