Nieuwe algemeen directeur voor PCS
20 Jul, 10:20
foto
Bij de installatie van Jeetendra Jitan als nieuwe directeur van het PCS. V.l.n.r.: Jeetendra Jitan, Minister Amar Ramadhin en de scheidende waarnemend directeur Romeo Soekhai. (Foto: Volksgezondheid)


Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft in Jeetendra Jitan een nieuwe algemeen directeur. Hij is woensdag officieel in functie gesteld door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. 

Jitan gaf aan dat hij samen met het personeel in overleg zal treden om de werkzaamheden op te pakken bij het PCS.
Het verzamelen van data en statistieken van mentale ziektelast is een van de primaire doelstellingen van de nieuwe directeur.

Ramadhin bracht zijn dankwoord uit aan de scheidende waarnemend directeur Romeo Soekhai en wenste hem veel succes toe in zijn verdere loopbaan. Aan de nieuwe directeur gaf de minister enkele knelpunten aan van het PCS en kijkt vol vertrouwen uit naar verbetering voor de optimale dienstverlening en reorganisatie van de mentale gezondheidszorg.

Jitan is in de afgelopen 16 jaren werkzaam geweest op het ministerie van Volksgezondheid als beleidsadviseur en als public health deskundige. Hij was onder andere belast met de geneeskundige inspectie, meldt de voorlichting van het ministerie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May