Lichte tot matige buien aan de vooravond
13 Jul, 18:41
foto


Verspreide lichte tot matige buien kunnen zich aan het begin van de avond in het hele land voordoen. De Meteorologische Dienst Suriname voorspelt dat naarmate de avond vordert deze buiten zich geleidelijk naar het zuiden van het land kunnen verplaatsen.

voornamelijk Centraal Suriname krijgt in de avond en nachtelijke uren te maken met lichte tot matige buien. In bepaalde gebieden ontstaat aan het eind van de nacht nevel of mist.

In de vroege morgenuren, vrijdag, morgen, is het lokaal tijdelijk bewolkt met zonnige perioden. In de middag kunnen zich lokaal lichte tot matige buien voordoen, soms gepaard met onweer en of windstoten, voornamelijk in het kustgebied en Centraal Suriname. Mogelijk ook enkele kortstondig zware onweersbuien.

Waarschuwing 14 juli 2023: in de middag, plaatselijk matige tot kortstondig zware onweersbuien, eventueel gepaard met windstoten.

Wind:

Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 20km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de windsnelheid, vooral kort voor en tijdens buien, maximaal tot 44km/u.

Temperatuur:

Maximaal 33 ̊C en minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May