Vier van zes verdachten diefstal ingerekend
02 Jul, 16:58
foto


Vier verdachten zijn door de politie van Geyersvlijt voor diefstal middels geweld aangehouden. Zij hebben een taxichauffeur en een winkelier beroofd. Twee kompanen zagen kans uit handen van de politie te blijven. Aan hun aanhouding wordt er gewerkt. De afdeling Kapitale Delicten heeft het verdere onderzoek overgenomen.

Zes verdachten hebben zaterdag een taxichauffeur te Livorno beroofd van zijn mobiele telefoon. Hierna deden zij een adres aan de Gompertstraat aan, alwaar zij een winkelier hebben beroofd van grote geldbedragen in SRD en US-dollars. De winkelier heeft verwondingen opgelopen en werd voor medische behandeling per  ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het zestal verplaatste zich tijdens de gepleegde strafbare feiten in een zwarte personenauto. Het gelukte de wetsdienaren vier hunner aan te houden, terwijl de twee anderen kans zagen weg te komen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May