Hattrick voor Sadiek in Keti Koti Superblitz-toernooi
02 Jul, 14:20
foto
Van l-r: Satish Chandai (2e), Federatie Meester Jerry Sadiek (1e) en Santosh Bhagwandas (3e).


Federatie Meester (MF) Jerry Sadiek, die onlangs het klassieke toernooi en het Hindoestaanse immigratie Blitztoernooi won, behaalde een hattrick door het Keti Koti Superblitz-toernooi te winnen met een perfecte score van 100%. Sadiek was na 9 ronden Zwitsers systeem onverslaanbaar met 18 punten.

Damvereniging Combinatie '80 hield op 1 juli haar Keti Koti Superblitz-toernooi. 17 dammers namen hieraan deel, dat werd gespeeld op een tempo van 3 minuten + 2 seconden. Het semikampioenschap ging naar Satish Chandai, die 15 punten scoorde door 7 partijen te winnen, 1 partij remise te spelen en 1 partij te verliezen. Santosh Bhagwandas werd demi-kampioen van het toernooi met 12 punten. Hij won 5 partijen, speelde 2 remises en verloor 2 partijen. Jeugdtalenten Rohan Doergamissier en Armand Kasdiran eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

De top 3 van het Combinatie '80 Keti Koti Superblitz-toernooi 2023 ontving trofeeën, die beschikbaar zijn gesteld door D&J bar en restaurant. Het volgende toernooi van Combinatie '80 is het Rapidtoernooi, dat de komende weken zal beginnen en zal worden gespeeld op een tempo van 15 minuten en 5 seconden per zet.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May