Man aangehouden voor oplichting
22 Jun, 18:39
foto


De politie van het bureau de Nieuwe Grond heeft de verdachte B.R. aangehouden voor oplichting. Tegen hem heeft K.L. aangifte gedaan voor oplichting.

De aangeefster hield de politie voor dat zij na het bezichtigen van een perceel deze heeft gekocht bij B.R. en via de notaris een voorschot in SRD heeft betaald. Hierna deed de vrouw na enige tijd het adres aan dat stond op haar koopovereenkomst. Bij aankomst op dat adres bleek het niet om het perceel te gaan dat ze met B.R. was gaan bezichtigen, aangezien er andere mensen op dat adres woonachtig waren.

De benadeelde maakte direct contact met de verkoper en hij gaf de vrouw te kennen dat de straatnaam was veranderd. Aangezien dit niet het geval was, eiste de vrouw haar geld terug. B.R. kon haar niet terugbetalen, waardoor zij aangifte tegen hem deed, meldt de politie Public Relations.

De verdachte werd een aantal keren ontboden door de politie, maar deed pas op 16 juni 2023 het politiebureau aan. Hij werd direct aangehouden en voorgeleid bij de hulpofficier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May