Man voor inbraak én mishandeling ingesloten
18 Jun, 15:28
foto


De verdachte D.R. (38) is op heterdaad betrapt tijdens een inbraak aan de Bijlhoutweg. De man pleegde bij afwezigheid van zijn buren, inbraak in hun woning. Hij werd echter op heterdaad betrapt door een andere buurtbewoner, die de politie van Rijsdijk inschakelde.

Bij aankomst van de politie werd de verdachte, die reeds goederen had klaargezet om mee te nemen, in de boeien geslagen. D.R. gaf de politie te kennen dat hij als arbeider werkzaam is voor de afwezige huiseigenaar en dat hij slechts een rugspuit zou lenen.

Aangezien zijn verhaal ongeloofwaardig overkwam, werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat de vrouw van D.R. diezelfde week aangifte van mishandeling en bedreiging tegen hem had gedaan. Naar zeggen van de aangeefster werd zij voor heel wat zaken beschuldigd door haar man en heeft hierdoor heel wat slagen op haar lichaam en gelaat moeten incasseren. Ook bedreigde hij haar met de dood.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.R. voor zowel de inbraak als de mishandeling en bedreiging door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May