Moeder doet aangifte tegen 17-jarige zoon
18 Jun, 04:52
foto


Een moeder heeft aangifte bij de politie van Santodorp gedaan tegen haar 17-jarige zoon D.G. voor diefstal en verduistering van geld. De tiener is opgespoord en ingesloten in het Jeugd Doorgangscentrum Opa Doeli.

Het politieonderzoek heeft uitgewezen dat de aangeefster in mei naar het binnenland was vertrokken. Zij liet een geldbedrag voor haar jeugdige zoon achter voor het betalen van de reparatiekosten van haar mobiele telefoon. Tijdens haar afwezigheid informeerde zij steeds of haar toestel reeds af was, maar kreeg steeds van D.G. te horen dat het nog niet af was. Op grond hiervan moest de verdachte voor wie een sleutel van haar slaapkamer was achtergelaten, het geld in haar slaapkamer bewaren.

Bij terugkeer in de stad vroeg zij naar het geld en kreeg van D.G. te horen dat onbekenden de slaapkamer open hebben geforceerd en dat geld hebben genomen. Echter vernam de vrouw van de andere huisgenoten dat D.G. steeds in haar slaapkamer is geweest. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May