Broer ingerekend voor mishandelen zus en zwager
17 Jun, 20:44
foto


F.M. (42) is in verzekering gesteld voor het mishandelen van zijn jongere zus N.M. (37) en zwager. De zus kreeg slagen te incasseren, terwijl haar echtgenoot met een hamer en een scherp voorwerp werd aangevallen. Hij heeft steek- en snijverwondingen opgelopen. Hij is medisch behandeld en verkeert buiten levensgevaar.

N.M. deed aangifte tegen haar broer op het politiebureau Rijsdijk. De broer woont in bij haar; ze kreeg vanwege zijn gedrag al geruime tijd meningsverschillen met hem. Zij heeft hem aangezegd te verhuizen. De broer werd boos en deed bedreigende uitlatingen aan haar adres. Tijdens afwezigheid van de broer heeft de aangeefster zijn spullen op straat gezet.

Dit viel niet in goede aarde bij F.M. waardoor er wederom een woordenwisseling ontstond tussen hen die uitmondde in een vechtpartij. Haar echtgenoot die het gebeuren filmde, werd door zijn zwager aangevallen. De verdachte is aangehouden door de politie van Rijsdijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.M. in door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May