Politiebericht over dronken politieman die tekeer ging
12 Jun, 20:38
foto


De politie van het bureau Livorno heeft de 30-jarige dronken bestuurder P.K., die politieman blijkt te zijn, aangehouden. Hij heeft een aanrijding veroorzaakt aan de Pandit Paltan Tewariweg waarbij hij de benadeelden heeft mishandeld, meldt de politie Public Relations.

De wetsdienaren hebben geconstateerd dat de bestuurder S.N. (40) samen met zijn echtgenote en twee kinderen reed over de weg. Zij kwamen in een frontale botsing met een ander voertuig dat uit tegenovergestelde richting kwam en op de rijhelft reed van S.N.

De veroorzaker P.K. die onder invloed van alcohol bleek te zijn, ging tekeer met de benadeelden, wat uitmondde in een vechtpartij. P.K. sloeg de vrouw van S.N. zodanig dat zij het bewustzijn verloor en niet aanspreekbaar was. De vrouw moest als gevolg hiervan medisch behandeld worden. Naar zeggen van de zoon van het slachtoffer heeft P.K. zijn moeder met zijn dienstwapen geslagen. Het dienstwapen is niet op de veroorzaker, noch in zijn voertuig aangetroffen.

Het gelukte de wetsdienaren, P.K. die dusdanig tekeer ging, in de boeien te slaan en over te brengen naar het politiebureau. Hij weigerde op het politiestation zich aan een alcoholtest te onderwerpen.

Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd, waarna hij ter ontnuchtering was opgehouden. Nadat P.K. nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May