Bij aanrijding betrokken politieman ernstig over de schreef
12 Jun, 00:00
foto


Politieagent K.P. (30) is gisteravond in verzekering gesteld. Hij was betrokken bij een aanrijding, waarna een vechtpartij ontstond. Een slachtoffer is zodanig mishandeld door de agent dat zij niet aanspreekbaar was. Met een ambulance is zij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De man is geboeid overgebracht naar het politiebureau Livorno. Hij is daar ook tekeer gegaan en heeft vernielingen aangebracht. De politieman wilde zich ook niet onderwerpen aan een alcoholtest. Bij de voorgeleiding is besloten hem in verzekering te stellen.

De aanrijding vond plaats aan de pandit Paltan Tewarieweg. De politieagent kwam op de rijhelft van zijn tegenligger terecht met het gevolg een frontale botsing. De vrouw die het voertuig bestuurde, was in de auto met haar echtgenoot en hun twee kinderen.

Volgens verklaring van de echtgenoot en haar zoon zou de agent met zijn dienstwapen de 18-jarige dochter hebben geslagen. De agent verklaarde echter dat hij zijn dienstwapen thuis had gelaten. Het wapen is niet in zijn voertuig aangetroffen. De politieman ging ter plekke ook tekeer tegen zijn collega's. Uiteindelijk werd hij in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May