Maandagmiddag onweersbuien met windstoten
11 Jun, 18:41
foto


Aan het begin van de avond enkele verspreid lichte tot matige (onweers)buien, voornamelijk in het kustgebied. Naarmate de avond vordert nemen de buien geleidelijk af en is het overwegend bewolkt. In het binnenland en centraal Suriname, kans op enkele lokale buien, mogelijk ook met onweer. Aan het eind van de nacht ontstaat in bepaalde gebieden nevel en/
of mist.

Maandag, gedurende de morgenuren is het overwegend bewolkt, reeds met perioden van wijdverspreide buien, soms gepaard met onweer en/of windstoten in het kustgebied.Tijdens de middag en vooravond, lokale lichte tot matige onweersbuien, verspreid over het gehele land, meldt de Meteorologische Dienst Suriname.

Waarschuwing 12 juni 2023: voornamelijk in het kustgebied, verspreid matige tot kortstondig zware onweersbuien, eventueel gepaard met windstoten.

Wind: Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 21 km/u. Lokaal tijdelijke toename in de windsnelheid, vooral kort voor en tijdens buien, maximaal tot 46 km/u.

Temperatuur: Maximaal 33 ̊C en minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May