Dc Bhola gaat voor meer groen
13 May, 14:43
foto
Dc Ricardo Bhola heeft samen met zijn medewerkers kerkpalmen geplant op het terrein van het bestuurskantoor Paramaribo- Noordoost.


Districtscommissaris Ricarco Bhola van Paramaribo-Noordoost heeft de aanzet gegeven om groen te vergroten. Hij heeft bomen geplant op het terrein van het bestuurskantoor. Op andere lokaties in het verzorgingsgebied zullen ook bomen worden geplant.

Bhola vraagt dat eenieder zorgzaam omgaat met moeder aarde. Aan de vooravond van Moederdag zegt Bhola dat niet alleen aandacht moet zijn voor "onze fysieke moeders, maar ook voor de wereld waarin we wonen." Hij heeft enkele middelen genoemd hoe wij als samenleving dat kunnen bewerkstelligen. Hij somt op: verminderen van afval, verantwoordelijke consumptie, energiebesparing en het planten van bomen.

"Bomen zijn essentieel voor onze planeet en dragen bij aan de opname van kooldioxide in de atmosfeer." Bhola meent dat door onder andere bomen te planten "we allemaal kunnen bijdragen aan het behoud van onze planeet voor de toekomstige generaties."
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May