Winkelier in verzekering gesteld voor drugsverkoop
23 Apr 2023, 18:53
foto


Winkelier N.M. (43) is bij een inval van de afdeling Narcotica Brigade samen met arbeider A.S. (38) aangehouden. De inval vond plaats aan de Premie Pramawand Doelenweg in het district Wanica. Er zijn diverse soorten drugs aangetroffen en in beslag genomen. N.M. is in verzekering gesteld na te zijn voorgeleid, terwijl de werknemer heengezonden is.

Volgens die informatie zou de eigenaar van de woning tevens winkel op dat adres drugs verkopen. Bij de inval in het pand troffen de wetsdienaren op een toonbank in dozen verschillende soorten drugs zoals XTC tabletten, 177 gram cocaïne verpakt in zakjes, 25 gram Sukru en wikkels marihuana met een bruto gewicht van 100 gram en 37 gram aan.

Verder werden in de winkel 5 sloffen sigaretten van het merk Tradition aangetroffen. In de woonruimte stuitten de wetsdienaren op twee blokken marihuana van 1.960 en 1.640 gram, een boterhamzakje met 99 gram cocaïne, een vuistvuurwapen van het merk Zoraki, een doos met 47 scherpe patronen kaliber 3 mm en een groot geldbedrag in SRD. De drugs, de sigaretten, het wapen, de munitie en het geldbedrag in SRD zijn door de politie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May