Vp: Pasen leert ons om te blijven uitkijken naar verbetering
09 Apr 2023, 15:38
foto
Vicepresident Ronnie Brunswijk


Vicepresident Ronnie Brunswijk zegt in zijn Paasboodschap dat met de opstanding Christus de mensheid eraan herinnert dat de moed nooit moet worden opgegeven. Surinamers maken een moeilijke periode mee, maar "Pasen leert ons te blijven uitkijken naar verbetering".

Geachte landgenoten, broeders en zusters,
Jezus Christus bracht het offer voor de verlossing van de totale mensheid. Hij heeft de schuld van ons op zich genomen, zodat wij het eeuwig leven kunnen hebben. Christus heeft bewezen dat liefde voor de mensheid Hem bewogen heeft zich totaal over te geven als het offer, zodat de totale mensheid redding kan vinden.

Heden ten dage zitten wij met zijn allen in een moeilijke situatie, er wordt niet van de burgers verwacht dat zij het offer moeten zijn. Maar wij kunnen elkaar de hand toereiken, zoals Christus dat gedaan heeft voor de mensheid. We hoeven niet steeds te wachten totdat er een beroep op ons gedaan wordt. Zodra wij onze broeder of zuster de hand kunnen toereiken, is dat zeer te prijzen. De hemelse Vader zal ons zeker belonen.

Laten wij het voorbeeld van Christus overnemen en mensen nieuwe kansen geven om te herstellen. Christus heeft ons bewezen wat ware liefde kan doen. Laten wij ook dat voorbeeld overnemen en onze landgenoten ook op dezelfde wijze
liefhebben. Liefde zonder een voorwaarde, liefde zonder een winstoogmerk. Oprechte liefde voor land en landgenoten.
Beste landgenoten,

Jezus Christus is niet in het graf gebleven, maar weer opgestaan na drie dagen. Dat is goed nieuws met een hoopvolle toekomst voor de mensheid. Met de opstanding van Christus worden wij allen eraan herinnerd om tijdens moeilijke
dagen nooit de moed op te geven. Wij Surinamers gaan door een zware periode, maar Pasen leert ons te blijven uitkijken naar verbetering.

Ik wens aan de totale Surinaamse gemeenschap gezegende Paasdagen toe.

Vicepresident,
Z.E. Ronnie Brunswijk MBA
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May