Dader moord Richard Voullairestraat ingesloten
05 Apr 2023, 20:41
foto


J.R. (44) heeft dinsdag bij een steekpartij aan de Richard Voullairestraat het leven gelaten. De dader T.R. (32) verliet na zijn daad de plek. Hij werd later op de avond door de politie van het bureau Nieuwe Haven aan de Kankantriestraat aangehouden. Hij is voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het slachtoffer en de verdachte T.R. hadden eerder op de dag een woordenwisseling met elkaar. De moeder van T.R. kwam ertussen en beslechte de ruzie. Hierna verliet T.R. de woning en toen hij in de vooravond thuis kwam en zijn oom weer tegenkwam, ontstond er een gevecht tussen de twee.

Overige familieleden kwamen op het gegil af. De moeder van T.R. haalde de twee kemphanen weer uit elkaar. J.R. viel op de grond en heeft ter plaatse het leven gelaten. Een jongere broer van het slachtoffer die hem te hulp schoot, werd ook door de verdachte aangevallen, waardoor hij twee diepe snijwonden aan zijn voorhoofd heeft opgelopen. Een arts stelde officieel de dood van J.R. vast.

Het ontzielde lichaam van J.R. is in opdracht van het O.M. ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May